Operation

Operationen gick bra och felfritt. Ska dock tillbaka till danderyd både idag och på fredag för lite olika efterkontroller. Så nu är jag sjukskriven i några dagar för att vila upp mig och läka ihop. Hoppas det går bra, men är lite rädd för att få en infektion eller ngt :/ men men ska ju tillbaka och kolla så att det inte blir de.

Just nu sitter jag här och kan inte sova. Är helt slut på kvällarna så jag somnar senast 23 och sen vaknar jag mellan 6-8 på morgonen. Kan bero på att det blir så himla ljust i sovrummet, yeay för sol! :D



Tiden går fort när man har roligt :)

Redan söndag, shit vad tiden går fort.
Men det är väll så när man har sällskap hemma så jag ska inte klaga :)

Imorgon börjar min första dag som skiftledare, ska bli jättekul. Jobbar 7-16, äntligen ett "vanligt" arbetspass! Kommer jobba mån, tis, ons och sen så ska jag opereras på fredag så jag kommer vara sjukskriven i ungefär en vecka om allting går som det ska.

Är så himla glad över att Dennis hann komma hem innan operationen, känns skönt att ha lite stöd här hemma både innan och efter operationen :)

Idag blir det en lugn söndag. Träna, tvätta och sen ska vi nog inte göra så mycket mer.


Nu ska jag bege mig ned i gymmet med mitt lilla invalido<3

Take care

Lyckligast!

För att göra en lång historia kort... Dennis är hemma :D <3

Han överraskade mig i söndags när jag kom hem från jobbet :)

Nu väntar jag på att han ska komma hem från vårdcentralen så ska vi dela på en semla innan jag ska åka till jobbet :)

Take Care <3

Goood morning

Vaknade upp 07.40 med solen lysandes i ansiktet på mig <3 Bästa väckningen för i år.



Nu är det iaf dags att berätta vad som händer på jobbet tänkte jag :)

På måndag ska jag och chefen luncha och gå igenom pappersarbete och sånt... Inför min befordran till supervisor som kommer ske den 14 mars :D Min tjänst kommer även utökas till 100% istället för 90% som jag har nu.

suupervisor

sängen har anlänt

Yes, Nu är nya sängen på plats. Fick en 180 säng av Dennis mamma idag och jag har haft så mycket att göra så jag inte ens har hunnit testat den :(
Jag åkte direkt till Jysk för att köpa sängkläder och shit. Så nu har vi en säng med sängkläder av ett värde av 1000:-, helt ok! Vet dock inte riktigt om jag fick dit sängkappan rätt men men, fint blev det :D Nu saknar jag bara att få hem min pojke att sova med i nya sängen så är den komplett!

Önskar att jag hade en kamerasladd så jag kunde visat er hur underbart, skön, stor och mysig sängen ser ut.. tänk er en säng som är som ett stort vitt, fluffigt moln... det är vår säng! :D

Nu ska jag krypa ned och läsa nya numret av topp hälsa som låg innanför dörren när jag kom hem :D


Take Care

PS. provlåg i sängen i en minut, den var skön.


RSS 2.0