Mats Alm

Jag har varit ganska insatt i det här med mordet på Linda Chen från start. Tycker det är roligt hur Mats alm (hennes man) försöker att bevisa sig oskyldig. Läste det här på aftonbladet.se:

Åklagare Niclas Eltenius försöker sammanfatta alla märkliga omständigheter som Mats Alm själv inte kan förklara.

-Dels ska kidnapparna alltså ha hittat Mats Alms gamla telefon med kontantkort som han inte använt på länge. De ska sedan med den ha köpt internettid till hans dator.

-Sedan ska de ha kopplat upp sig på Mats dator på en buss på väg till Stockholm, sökt på bland annat Mats ex-fru på nätet och även släpat med sig en drogad Mats på bussen för att kunna ta kort på honom i Stockholm och få honom att skriva under en lapp på Stadsbibilioteket i Stockholm som SKL:s namnteckningsexpert kunnat säga är underskrivet med Mats handstil.

-Kidnapparna ska sedan ha gömt bevisen hos Mats föräldrar i ett pannrum.

Mats själv minns ingenting av detta.

Läs mer på http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6873649.ab


han är så busted!

Loove

Hahahahahahaha Gubben <3<3<3

com hem reklam

Home

Nu är vi hemma igen, eller kom hem i söndags men men :P

Vi hade en skön och avkopplande helg i stugan med lite skidåkning. Baby ramlade typ några gånger i början men sen blev han stadigare på benen ;P Jag råkade göra en ganska snygg vurpa, fastnade med staven under skidorna när jag åkte störtlopp, men det gick bra, gjorde bara illa tummen lite ^^ (Y)

Jag är fortfarande lite förkyld men det borde gå över snart. Måste iaf jobba idag *suck*, i need money!
Nu ska jag göra mig iordning för jobb men lägger upp lite bilder från helgen ikväll eller imorgon :)


Take Care <3

Fredag

Sjuk idag igen, så har sjukanmält mig från jobbet. Hoppas bara att det blir bättre tills imorgon.

Ikväll åker vi till hälsingland och ska åka skidor :D
Så idag har man en del att göra. Ska köpa lite saker att ta med oss, packa, k
öpa present till dennis lillasyster, åka till mamma och pappa, städa lite, åka till dennis pappa och fira hans lillsyster och sen ska jag hinna spela the sims såklart! Känns som det är mer som ska göras men det kommer jag nog på sen.

Jusste!
Köpte ett varsitt halsband till mig och Dennis för ett tag sen. Det är ett varsitt litet hjärta och sen har vi varandras stjärntecken :) Köpte dom på www.helenaberggrendesign.se

hjärta och tvilling


Nu ska jag börja fixa lite inför helgen. Hoppas ni får en lika bra helg som vi förmodligen kommer ha ;D


Take Care <3

Kärlek

Lyckligare och kärare än någonsin med denna underbara pojke <3




Tänkvärt - från boken varför växer gräset

patrick the star



Läste detta ur en bok Dennis köpte. Vet inte varför men jag tyckte verkligen den här var så bra, den som mest fångade mig av alla små historier. Den är läsvärd och tänkvärd så läs den gärna!

SJÖSTJÄRNOR

En turist kom gående på en övergiven strand i Mexico och han kunde snart skjöna en annan man på avstånd. När han gått en stund kunde han se att det var en av byborna från en by i närheten. Denne höll på att kasta saker i vattnet i jämn takt.

Turisten trodde att mannen kastade små flata stenar för att studsa på vattnet, men när han kom närmare såg han att det var stjöstjärnor som kastades ut. Hela stranden var full av hundratals sjöstjärnor som spolats upp av vågor.

Mannen förklarade för turisten att om han inte kastade tillbaka stjöstjärnorna skulle de dö av brist på syre. Turisten blev förbluffad av mannens ambitioner och frågade om det inte kändes hopplöst.

- Det måste ju finnas tusentals sjöstjärnor bara på den här stranden, för att inte tala om alla andra stränder, sa han. Vad tror du att det har för betydelse att du står och kastar tillbaka några av dem?

Mannen log och plockade upp ytterligare en sjöstjärna och sade sedan:
- Det har betydelse för den här...


Sjuk :/

Idag har man blivit sjuk... Sov inte mycket inatt och har mått dåligt hela dagen. Har feber och ont i halsen. Fick ringa och avboka min massage och sjukanmäla mig på jobbet inför imorgon :(
Och vi som ska åka upp till våran stuga i Hälsingland och åka skidor i helgen. Hoppas jag hinner bli frisk bara. Har sett fram emot att åka upp dit och bara ta det lugnt och åka skidor, skoter och ha de mysigt med Dennis.

Bror ska också till stugan med några kompisar i helgen, får väll se om vi står ut med varandra där uppe :P Men det tror jag kommer gå jättebra med tanke på att Simon känner Dennis och sen drar Simon med sig Dennis kusin. Tror det kommer bli ganska kul :)

Take Care <3

Valsta.. suck...

Skjutsade Dennis till träning i valsta och där tror folk att dom kan köra hur dom vill.... Åkte i rondellen när jag möter en bil som kommer från FEL HÅLL... hur kan man köra åt fel håll i en rondell?!?!? SUCK! dagens bilförare! Den turken skulle vart med i sveriges sämsta bilförare!

Har inte hunnit städa så mycket idag men har tvättat hela dagen och handlat och annat sånt som hemmafruar brukar göra! haha, ska nog se till så dennis också börjar göra sånt hemma :P hehe
Så fixar bilder imorrn efter jag har varit på massage! 40 min för 160:-,  som hittat för mig eftersom jag jobbar på arlanda ;)


Take Care <3

Lägenheten

Har fått en förfrågan av min kära kusin efter bilder på lägenheten. Tror säkert att det är fler som vill se hur jag har det nu när jag flyttat. MEN... som det ser ut just nu här hemma blir det inga bilder tagna idag! haha! Men imorrn när det är städat och snyggt då kan jag ta lite schyssta bilder och lägga ut :)

Nu ska jag lägga mig i sängen med baby och störa honom när han läser, slår vad om att han kommer flippa ut! men den chansen tar jag, allt för att jävlas! ;D hahaha han är för söt när han läser och försöker koncentrera sig!


Sov gott och dröm sött... eller bara sov...!

Take Care <3

God morgon!

GOOOOOOOD MORNING!!!

Vaknade tidigt eller aah, blev väckt av Dennis imorse vid halv åtta så då kunde jag inte somna om...
Har suttit och spelat the sims 3 sen jag vaknade. haha det är ju sjukt kul! När dom ska föda barn får man åka till sjukhuset och föda haha ^^  Skulle egentligen behöva städa mer än att spela men jag orkar inte.

Kom hem igår och la alltihop som ligger på golvet i sovrummet i en stor hög och kastade en svart filt över allt, då slipper man iaf se på eländet! Imorrn blir det nog storstädning och tvättning.. suck... det ser inte vackert ut hemma hos oss just nu. Men imorrn ska det bli ändring på det! :P

Nu ska jag börja göra mig redo för jobbet, jobbar 12-21. Ska fixa sminket, håret och ta på mig mina fula arbetskläder.. svarta fula "finbyxor", svart linne under en svart skjorta, svarta strumpor och svarta skor. Kan det bli tråkigare?


Take Care <3



Snö... suck

SNÖ?!?! NU ?!?! igår var det ju jättefint väder... Ska passa på att lägga ut lite bilder från igår och sakna solen sen ska jag spela the sim 3 heeela dan! WOHOOO! :D


Cooling

han är så cool! Ville inte ta av sig solglasögonen! OBS!OBS!! Baby converse skor <3

Tuffingar som vi är..

jag och Mille :)

Dom sötaste! <3

Dom sötaste och coolaste grabbarna i stan!

Blåser på handen som fick grus på sig efter en vurpa :P

haha blåser påhans hand efter han ramlade :P


Dom där två pojkarna får man aldrig nog av, alltid fulla med överraskningar :P <3

take care <3


Härliga lördag.

Vill börja inlägget med att säga att min Dennis är bäst!! <3 Love you baby<3 jag vet att du läser ;)

Aja, gick upp 4 inatt och åkte till jobbet. Har varit en händelselös dag på jobbet iaf, lite tråkigt.

Kom nyss hem och har spenderat lite Quality time med min baby ^^ Nu sjunger vi det finaste vi kan i takt med låten life is wonderful, haha. Det låter "sådär" kan man väll säga ;P
Vi har hittat en trea nu, gubben precis mittemot oss ska sälja sin lägenhet så vi ska dit och kolla på den nån dag snart :)

Nu ska vi ut och gå på promenad i fina vädret med sötaste Maximilliam. Sen får vi se vad som händer. Jag ska iaf upp och jobba tidigt imorrn igen så det blir till att lägga sig tidigt. Tur att man söker efter nytt jobb iaf :P

Take Care <3

Life is wonderful

Köpte som sagt en ny data och skärm igår, love it! <3 tyvärr var det en pixel i skärmen som var trasig och var blå så vi fick byta den men det gick smidigt :)

Köpte även en elvisp som kom till användning igår haha. Hittade ingen snygg jacka, så ska leta vidare efter det ^^

Imorse öppnade man 5 och träffade min största idol = Linda bengtsing... hon var cool! hade fula kläder dock :(

Har nyss kommit hem från mamma och pappa där vi åt tacos och nu ska jag och min baby mysa lite sen dags  att sova eftersom jag öppnar klockan 6 imorrn :(

Take Care <3

Lonely och Carl Einar

Sitter själv hemma hos mamma och pappa. Väntar på att syster ska komma hem så ska vi åka och shoppa lite.
b la en ny data, en jacka och en elvisp, äntligen!  :) Wohooo!

Höll på att dö av garv när jag och Dennis fick post idag. Tydligen så har det flyttat in en CARL EINAR hos oss! HAHAHAHa Skönt namn iaf (y)

Take Care <3

This is me

Namn: Emma
Födelsedag: 24 Oktober
Hemstad: Märsta
Ögonfärg: Blå/Grön
Hårfärg: Brun/orange
Längd: 162
Höger/Vänsterhänt: Höger
Värsta vana: Äter för mycket godis.
Stjärntecken: Skorpion
Sko stlk: 37
Är dina föräldrar skilda: Nej, dom är inte ens gifta
Din svaghet: Godis
Dina rädslor: Att någon nära ska dö
Mål för det här året: Leva livet
Det första du tänker på när du vaknar: Vad är klockan?
Dina bästa kännetecken: Kanske att jag är lite liten...
När går du och lägger dig: När jag vill.
Mest saknade minne: Valborgsfiranden i Uppsala

Favoriter

Färg: Svart
Mat: Sushi
Sport: Handboll
Djur: Hund
Godis: Allt möjligt
Affär: New yorker
Sallad: Vanlig med rhode island
Låt: Just nu Life is wonderful
Bokstav: E
Nummer: 2
Helgdag: Valborg
Årstid: Sommar
Tandkrämssmak: Mint
Radiostation: Bandit 106,3
Doft: (I am) sex goddess
Kroppsdel på motsatta könet: Mage, ruuuumpa

Vänner och livet


Vad vill du bli när du blir stor: Egen företagare
Hur vill du dö: Snabbt
Vem av dina vänner är mest lik dig: Jag är unik.
Vem är högljuddast: Amanda
Vem får dig mest att skratta: Alla
Vem har du känt längst: Jessica
Vem är blygast: Angelin
När grät du mest: För drygt ett år sedan.
Vad är den bästa känslan i världen: Lycka
Värsta: Svek
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Skulle vilja ha en mer "slim" kropp.
Hur länge tror du att du kommer leva: Tills jag dör?


Har du någonsin

Varit kär: Ja
Blivit dissad: Ja en gång...
Rymt hemifrån: Njae
Föreställt dig ditt ragg naken: Ja ;)
Skolkat: Ja
Sovit utomhus: Yes
Gråtit i skolan: Ja
Spytt i skolan: Nej
Velat bli modell: Nej, jag är för kort.
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Ja
Sett en död människa: Nej
Druckit alkohol: För ofta, för mycket
Ätit sushi: Ja <3
Varit på scen: Ja
Snattat: Ja
Varit full: Ja
Retats: Ja
Blivit nerslagen: Nej ingen som vågar!

Du?

Svär: Det händer väll
Sjunger bra: Ja enligt singstar, men jag vet inte ;P haha
Dushar dagligen: Dusch eller bad
Tycker att du är attraktiv: Ibland, fast oftast ja!
Kommer överens med dina föräldrar: Ja nuförtiden gör jag det :)
Gillar åska: Nej
Spelar något instrument: Näeh inte direkt kan lite på allt möjligt.
Äger en iPod: Nej
Går till kyrkan: Nej
Sover med gosedjur: Nej, jag har min Dennis
För dagbok: Nej
Dansar i regn: Alltid! NEJ
Sjunger i duschen: Nej men när jag badar.

Vem var den senaste personen:

Du nuddade: Dennis
Du pratade i tfn med: Syster
Msnade med: Amanda
Du kramade: Dennis
Du skällde på: Dennis
Sportade med: Promenad med Amanda

Senast du:


Skrattade: Igår
Grät: Några dagar sen
Filmen du såg: Saw 6
Tuggade tuggumi: Igår
Drog ett skämt: Igår
Sång du sjöng: Life is wonderful


God Morgon

Onsdag… suck, ännu en till dag på jobbet. Men imorrn är jag ledig så då ska jag försöka dra med mig Syrran till Uppsala och kolla efter lite nya kläder. Skulle verkligen behöva en schysst jacka.

 

Just idag saknar jag dom dagar när jag och dennis kunde ligga i säng en och sova till två. Eller bara vaknade och satte på en film. Men det är synd att det inte går nu eftersom vi jobbar så olika.

Eftersom jag jobbar på arlanda så är det ganska dåliga tider för det mest, antingen öppnar jag klockan 5 på morgonen eller stänger tidigast 21 på kvällen… Ska skriva CV lite senare idag och försöka leta nytt jobb med bättre betalt och bättre tider.

 

Aja dags för frukost/ lunch = Nudlar. (jag övar på att äta med pinnar, haha)

 

Take Care <3


Dagens....

DAGENS LÅT: Nomy - cocaine
DAGENS KLÄDSEL: Arbetskläder
DAGENS FRISYR:
Utsläppt och ofixat
DAGENS MAT:
Nudlar
DAGENS HÄNDELSE: Öh, lär nog hända något på jobbet..
DAGENS PLANER: Jobba till nio sen hem.
DAGENS VILL: Vara ledig!
DAGENS SAKNAD: Syster <3
DAGENS DROG: musik
DAGENS TRÅKIGASTE: Jobbet..
DAGENS DUMMASTE: säkert nån kund på jobbet.
DAGENS FINASTE: Jag! ;D
DAGENS KÖP: Böcker åt dennis.
DAGENS GODIS: Center.
DAGENS HUMÖR:
Trött men glad.
DAGENS KOMPLIMANG: Snygging..?
DAGENS LYCKA: Att jag börjar klockan ett.
DAGENS STORA BILRESA: Ingenstans, blir buss till Arlanda.
DAGENS DRYCK:
Juice, vatten och mjölk.
DAGENS TELEFONSAMTAL: Inget hittills.

Take Care <3




Tja tja!

Dags för ett nytt försök med att ha en blogg.... Får se hur lyckat det blir den här gången. Ska försöka anstränga mig iaf :) Uppdaterar lite under dagen.

Take Care
<3





RSS 2.0