Tisdag.

Nyss hemkommen från en lugn dag på jobbet. Ska bli skönt att vara ledig imorrn och hinna städa lite här hemma :)

Igår var Mille här ett tag och vi spelade bandy och hade vattenkrig... inomhus, haha. Inte konstigt att han trivs här hemma hos oss ;) Efter massa bus här hemma så gick vi hem till Dennis familj eftersom Felicia fyllde år, smörgåstårta och bullar <3

Har beställt massa nya fina piercingar och tunnlar från www.barbarella.se
hoppas dom kommer nu i veckan :)

tunnel



hej igen

Nu var det ett tag sedan sist. Men jag har varit upptagen hela tiden med jobb och njuta av sommaren. Eftersom jag är rädd för fiskar så försöker jag undvika att bada i sjöar, Så jag har bland annat varit på midgårdsbadet och kvarnbadet. Här kommer en lista på för och nackdelar med varje bad:

Midgårdsbadet

Fördelar                                              Nackdelar
- gratis tills på söndag, sen 40:-    - grumligt vatten
- nära                                                    - väldigt mycket folk
- stora pooler                                      - kallt i poolerna
- hopptorn, klättervägg m.m.
- inget klor
- man träffar folk man känner

Kvarnbadet

Fördelar                                              Nackdelar
- lagom varmt vatten                           - en bit att åka
- ganska stor yta                                 - kostar 50:-
- lite folk                                                - inga aktiviteter


Nu ska jag äta frukost och sen åka till jobbet. Efter jobbet blir det eventuellt utgång med Therese :)

take Care <3

Svävar på moln

ringar

Ett ord, LYCKA

 

Den 12 Juli 2010. Jag har förlovat mig med min underbara pojke.

Pojken som får mig att le.

Pojken som får mig att tro på mig själv.

Pojken som tar hand om mig och gör livet glatt.

Pojken som är min, bara min <3


Lakrits!

lakrits

Lakrits är underskattat. Jag vet inte vad som har tagit åt mig men helt plötsligt älskar jag lakrits!

På jobbet slogs dom om smultronremmar - Jag ville bara ha lakritsremmarna.
Marre åt sorbet - Jag åt lakritsglass.
Sambon köpte bilar - Jag köpte lakritstabletter.

Och tro det eller ej nu sitter jag och knaprar på Fishermans Friends - lakritssmak såklart.

BTW.. såg nu att lakrits stavas ganska fult.. men det är gott ändå :)


Sommarväder... eller?

Var och åt glass på våfflan och hade det trevligt med Marre tidigare idag. Tyckte det var så varmt och soligt så när jag kom hem dök jag i min bikini, redo för en dag på balkongen! Men icke! Nu har jag suttit här inne i min bikini och väntat på solen i snart en timme.. moln, moln, moln och mera moln :( hoppas solen kommer fram igen snart.

bikini

Bikinibruden Emma som har börjat få längre hår! wohoo, likey likey!

Vm...

Suck... Det var det så jag tänkte när Vm började... en stor suck! VM hit och VM dit... Har aldrig varit särskilt intresserad av fotboll eller sport över huvudtaget men... Så fick jag höra av en säker källa på jobbet att Spanien nog  skulle vinna i år. Så jag beslöt mig för att hejja på Spanien och kolla på deras matcher.

Tack Spanien för att jag blivit lite rikare genom vadslagning på matcherna, haha. Nu Hoppas jag att dom vinner finalen på söndag, go spain! <3

villa <---- David Villa


Rosa x4

Yes, klockan ringde klockan 7.00 imorse och jag begav mig till tvättstugan. Medans tvätten tvättades och torkade hann jag till och med köra ett träningspass, städa lite och störa dennis som låg och sov :) Tur att han inte blev arg utan bara låg där och lät som en sälunge, haha.

Sen efter några timmar av detta spring fram och tillbaka så slog jag mig ned och åt frukost med dennis innan han drog till jobbet. Sedan åkte jag till väsby och eurostop med syster och Nicklas. Gjorde mig några riktiga fynd! Och jag måste faktiskt tillägga att rosa inte är en av mina favoritfärger men det var den enda färgen mobilen fanns i så då var jag ju tvungen att matcha allt annat...

Rosa x4
pink


People are people

Fick (anonym)kritik över att jag var sjuk och ändå låg i solstolen på balkongen. Som sagt det är ju minst lika hälsosamt att ligga ute i friska luften än inomhus i sängen... jag hade kunnat legat i sängen under ett mysigt täcke men nu valde jag att ligga i solstolen och det gick lika bra det med:)

Hela grejen var ju egentligen att jag mådde illa och ville inte vara kvar på jobbet när jag hade kräkts och fortfarande mådde illa. Det är ju inte som att jag drog till stranden och badade och sprang omkring, utan jag gick ut på min balkong, la mig i solstolen och låg där nästan hela dagen och sov. Och tro det eller ej så mådde jag bättre när jag hade vaknat :)

Ville bara skriva av mig lite, tycker det är märkligt att folk inte vågar stå för saker. Det här var bara ett exempel av detta. Så gott folk, våga tycka, tänka och stå för era handlingar :)

Take Care <3

fin


hejsan

Sitter här efter en dag på jobbet... känns bara bättre och bättre att jobba på arlanda måste jag säga. Hade ett tag i vintras när jag inte kände för att jobba kvar men nu känns det jättebra. Finns en hel del att göra om dagarna och trevlig personal både på min avdelning och runt omkring :) Och idag var det inte helt fel att stöta på Olof Mellberg, grrr! ;D

Jag har fixat brillor nu också, dom kommer om typ tre veckor! fast jag passar nog bäst utan skulle jag tro :P

Jusste fick reda på att dennis ska dumpa mig... fast det visste han inte heller om. Så vi blev lika förvånade båda två, speciellt med tanken på att vårt förhållande går åt direkt motsatt håll :P  Folk hittar på så mycket, har ni inte egna liv? Aja eftersom det tydligen var någon annan som ville att dennis skulle dumpa mig så är vi fortfarande tillsammans så nu ska vi krypa ned i sängen och mysa ^^

Take Care <3

Twilight ecplise

Igår var jag och Dennis och såg på twilight eclipse, den var sjukt bra. Tror nog att det är den bästa av dom tre filmerna :) Vill se den idag igen, men jag väntar nog med att hyra den när man kan.

Igår gjorde vi annat också, vi var i särsta och solade ett tag, satt ute på balkongen, badade jacuzzi och hade en bra dag tillsammans <3

Idag åker Dennis till norrtälje som vanligt och kommer hem på söndag :/ det blir så tomt hemma då. Men syster är ju hemma hos mamma, ska till marre på lördag, och sen så jobbar jag såklart varje dag.

Nu ska jag dra upp dennis ur sängen så ska vi äta frukost! :D

Take Care <3



twilight

RSS 2.0