SHOES <3

Köpte nya skor idag inför sommaren :)

skoo <---- Ett par lite söta, blir nog till Linneas student :D

shoes <---- ett par lite "tuffa" som dennis sa :P

Ur boken "Kloka ord om mammor"

"Beslutet om att skaffa barn - det är betydelsefullt. Det är ett beslut om att för alltid gå omkring med hjärtat utanför kroppen."



/Elizabeth Stone

Friday!

We like fridays, yes we do!

Vaknade vid härliga tretiden och åkte till jobbet. Hade fullt upp hela dagen men hann hänga lite i baren och fick till och med lyssna på en väldigt "bra" och "talangfull" låt om dagens grogg = whisky och red bull. Haha.
Träffade en jättegammal vän idag på jobbet, sjukt otippat var det men det var kul att ses iaf :D Vi snackade lite planer om att ses i sommar, hoppas det blir av! Sen samtalade jag med chefen lite och sen åkte jag hem.

Har nu hunnit med att tvättat, fikat med marre, ätit middag och badat med älskling. Just nu har vi besök här hemma i form av Farok(stavning?) men sen blir det myskväll framför teven och sova tidigt :)

Take Care <3

Jobbar

Känns som om jag inte kommer hinna njuta så mycket av den här sommaren eftersom jag jobbar så mkt, men det ska det bli ändring på. Ska nog sluta jobba på villa varje dag jag är ledig. På hela den här månaden har jag varit ledig i 3-4 dagar och jag kommer inte vara ledig förrens nästa månad heller.
Skulle egentligen varit ledig idag men så ringde chefen på villa och sa att det var kris och han ville att jag skulle jobba 14-18. Och då kan jag förstås inte säga nej.. men men, lite extra pengar kan behövas. Fick dessutom reda på att jag har en hygglig lön på villa ;)

Ska försöka få ledigt från Arlanda några dagar i sommar så att jag och Dennis kan göra nånting kul, typ åka utomlands eller något sånt kul. Sen ska vi förstås gå på grönan snart också :D

Nu ska jag ner i gymmet och träna inför de få dagar på stranden jag kommer ha ^^

take care <3

No Internet

Har haft problem nu några dagar på internet, men nu funkar det igen :D

Har fast anställning på 90% från och med 1 juni, det känns asbra!

Är inte på sådär superbra humör för att skriva just nu, vill bara lägga mig och sova så det ska jag göra! God natt <3

Good morning people

Har nyss vaknat och det känns så jävla bra (trots mina få timmars sömn), för idag är jag ledig ledig ledig! :D

Ska bara ta det lugnt och sen ska syrran komma förbi och hjälpa mig att städa lite ^^ Det ska bli så skönt att äntligen få det städat. Sen så kommer min Dennis hem ikväll typ och då ska vi ha en mysig kväll och kolla på film. Eftersom jag har slutat klockan 23 på arlanda dom senaste dagarna så har vi inte hunnit setts så mycket :(

Nu ska jag åka och handla lite frukost! Take Care <3

Sommar

Äntligen sommar! Synd bara att jag inte kan njuta av den så mycket när jag jobbar :( Dennis kom hem helt röd på armarna efter igår men jag som stod inne 13-23 var lika blek som innan.. Lite tråkigt att inte kunna jobba utomhus nu när det är sommar, men skönt när det är vinter :P

Ska ner i gymmet nu och köra mitt dagliga lilla träningspass på typ 5-7 km :) sen får vi se vad som händer innan jobbet. Kanske ska passa på att gå ut i solen.

Och btw, ni som vill se mitt hår... Försökte ta kort men det blev inge bra, syns egentligen inte så mkt att jag har klippt mig på kort.. så kanske kommer senare eller så får ni se när vi ses :)

Take Care <3

mr magorium



En av mina favortifilmer ;D

Toknöjd!

Nu har jag kommit hem från frisören efter två timmar och är sjukt nöd med mitt hår! Det blev jättesnyggt! :D På vägen hem från frisören fick jag till och med en komplimang för mitt hår, wohoo! Nu sitter jag här med en Chai latte och njuter! <3

Take Care <3

Hej och Hå!

Ledig idag för en gångs skull. Men bara för att jag är ledig innebär inte det en vilodag eller en dag då jag kan umgås med mina vänner. Ledig dag = städdag.

Gick upp sju imorse och nu har jag tvättat sen dess och är fortfarande inte klar. Jag tar bara en liten paus framför datan medans tvätten torkar :P  Sen när jag har tvättat klart blir det ett besök hos frisören. Och när jag varit där ska jag hem och storstäda. Eftersom vardagsrummet är så fint nu så är alla andra rummen mindre fina och mindre städade. Allt vi hade i vardagsrummet ligger i princip ute i hallen just nu, så det ser inte så inbjudande ut direkt. Man vill nästan vända i dörren och åka nån annanstans, haha. Men men! det ska det bli ordning på idag :)

Fick nyss ett uppmuntrande samtal från min älskling ^^ Jag var kaotisk imorse när jag vaknade för jag kände att jag hade så mycket att göra idag så jag försökte göra allting på en och samma gång. Så nu ringde han och frågade om jag hade lugnat ned mig lite och att han slutar tidigare idag så han ska hjälpa till att städa :) :*

Nu ska jag tillbaka till tvätten och fixa lite. Hoppas ni har en bra dag :)
Take Care <3

Inte en lugn stund..

Idag har jag haft fullt upp heela dagen. Brjade med att jobba morgonpasset på arlanda och sen åkte jag och storhandlade lite. Sen hann jag inte mer än att komma hem innan jag skulle börja laga mat. För en gångs skull lagade jag en riktig måltid och det tog en timme att göra. Det blev gott iaf :)
Sen så gjorde jag värsta blåbärspajen till efterrätt, som också tog en timme. Och den blev perfect! mums!

Nu har jag och dennis haft ett kämpigt träningspass i gymmet. Jogga 9.5 km på crosstrainern och sen blev det lite boxning och styrketräning. Det känns faktiskt jättebra att jag har börjat träna. Speciellt har jag märkt resultat på min kondition, jag orkar faktiskt mer nu :) Toppen!

Nu ska vi hoppa ned i ett skönt bad och sen kanske hyra en film och ha det mysigt i vardagsrummet :)

Take Care <3

PS!!! Försök att säga ordet : Västkustskt
Kan man det så är man grymt bra! Observera att jag kan det inte....än!

wohoo



Livingroom

Sitter här hemma med en kopp te och fryser. Kanske beror på att jag inte hann sova så mycket eftersom vi fixade med vardagsrummet. Har iaf jobbat idag, 4.30-15.00. Det var ganska okej, sen kom jag hem och tränade lite på crosstrainern. Sen så kom Linn över så jag fick testa linnet hon hade sytt åt mig, bara en liten detalj som ska fixas till så är det perfekt :D

Har hört rykten om att det ska vara fiiint väder imorrn så vi ska nog se till att det blir en runda kubb utomhus eller nått annat somrigt! Nån som vill vara med? (jag vet att ni vill!) ;P

Här är bilder på vardagsrummet, saknar lite möbler än så länge :P

vardagsrum



vardagsrum



vardagsrum



Nu ska jag strax krypa ned i sängen och kolla på en film. Ska bli riktigt skönt att sova med tanke på att jag ska upp halv fyra i natt igen.

Take Care <3

Nu jäklar!

Nu har det hänt grejjer i vardagsrummet, lägger ut lite bilder imorrn. Vi har fixat hela dagen och är nästan helt klara :) Det är sjukt snyggt!

Skänkes bort (måste få veta om ni vill ha ngt senast imorgon, sen åker allt på tippen) : 2 svarta kuddar, 2 svarta kuddar med diamanter som bildar ordet sexy, ett runt "kafebord" med glasskiva och stål stativ, ljushållare som är rund med plats för typ 10 ljus (sätts upp på vägg) Det var nog allt, hittills iaf :) FOR FREE! Hör helst av er med sms om ni vill ha ngt!

Sen har jag hunnit vara hos jessica och fikat en snabbis, och som vanligt brukar folk aldrig känna igen mig, haha. Tycker inte jag har förändrats så mycket mer än hårfärgen :P

Nu ska jag snart försöka sova eftersom jag ska upp klockan 3 inatt och jobba. Sen efter jobbet kommer Linn förbi med mitt linne hon har sytt till mig :) Och så blir jag själv hela helgen eftresom dennis jobbar i norrtälje. Ska passa på att städa och fixa lite mer här hemma, så det är fint när han kommer tillbaka på söndag.

Take Care <3

Yihaa!

GRYM LADY GAGA COVER! CHECKA IN! HAHA LOVE!



http://video.se.msn.com/watch/video/lady-gaga-slang-dig-i-vaggen/1jjqx8yn7

Dagen idag

Idag har jag varit med Amanda till största delen av dagen och sen med min älskling :)

Först fikade jag och Amanda och pratade. Sen åkte jag hem och målade. och sen åkte jag tillbaka till amanda på kvällen och så hade vi lite photshot, det var skojj :D Bilder kommer nog så småning om ^^

Amandas katt, haha en riktig "katten gustav"!
'katt


En glad amanda :P

Nu ska jag och Älskling lägga oss i sängen och kollapå film och ha det mys :)

Take Care <3

Total Makeover

måla

Vårat vardagsrum håller på att genomgå en makeover för tillfället. Kommer nog bli jättesnyggt när det blir klart :) Ska måla vitt typ några gånger till, sen ska vi sätta upp en skitsnygg fondvägg på stora vägge nbakom soffan. Sen blir det helt nya möbler som ska upp och lite småfix :) Längtar tills det blir klart!

målare

Normala "familjen"

Brist på kommunikation när man skickar vykort till varandra när man bor i samma lägenhet? Eller bara kreativt kanske? :P haha

kort

Igår var vi och såg på Iron Man 2 och kollade runt lite på kista centrum, hittade lite intressanta saker ;) Filmen var bra faktiskt fast en gång räcker :) Nu sitter jag och fixar mina naglar och ska snart dra till jobbet. Orkar inte jobba idag, vill bara ligga hemma i sängen och dricka te och kolla på film.

Take Care <3

Jag jobbar på...

Har faktiskt inte så mycket tid för att skriva i bloggen, eller göra så mycket annat heller för den delen. Har inte varit ledig en enda dag sen den 23 April och just nu verkar det inte som om jag är ledig förrens på måndag, det skulle jag verkligen behöva!

Såhär ser de flesta av mina dagar ut numera:
1. Vaknar vid 9 tiden.
2. Fixar smink och hår.
3. Frukost om jag hinner med det och orkar.
4. Åker till jobbet. (Arlanda 12, villa fritid 10)
5. Arbetsmyra, tydligen en duktig sådan eftersom jag brukar få komplimanger av båda cheferna ;)
6. Kommer hem från Villa Fritid 18.30, Arlanda 21.30= (hoppa till punkt 9), ger min Dennis en puss!
7. Äter middag.
8. Hinner sitta lite vid datan eller kolla på Tv med Dennis.
9. Tar ett bad.
10. Lägger mig i sängen bredvid Dennis och så somnar vi oftast i varandras famnar vid 22-23 tiden.

Sååå med tanke på att jag inte har nån punkt där det står städa eller diska på, så är det inte gästvänligt hemma hos oss. Ska börja ta tag i städningen imorgon. ska försöka hinna med ett rum om dagen iaf :) 

Idag följs inte mina dagliga rutiner, för efter jobbet har jag fixat en överraskning åt Dennis (med hjälp av syrran) ;P  Men nu..... Dags för smink och hår!

Take Care

Jusste!

Funderar på om jag ska färga håret, antingen lite mer chokladbrunt eller typ rött med blonda slingor i :) vad tycker ni? eller kanske man ska ha svart igen? haha nej men kom med förslag!

If I´m not back in five minutes... wait longer

Jobbat hela helgen. Och det är verkligen inte kul, igår var jag så uttråkad så jag blev riktigt bitchig mot vissa kunder, sorry! Men det är liiite drygt när dom kommer, en efter en, och frågar om aftonbladet är slut. Ligger det inga framme är dom ju slut, nästa gång ska jag svara att jag gömmer dom men att dom inte får köpa dom! Piggade upp mig lite med att hänga lite i baren och kolla på postkodlotteriet, wohooO! not.
Sen kom jag hem till den tomma lägenheten, och somnade i princip direkt efter att ha pratat lite med Dennis i telefon. <3

Upp igen inatt klockan 3 och jobbade till ett. Har typ inte gjort nånting på jobbet mer än att snacka skit med barfolket. Men men, man kan inte alltid vara en arbetsmyra! Nu har jag precis kommit hem efter en storhandling på maxi och en solning på brunos, man kan ju inte vara kritvit nu inför sommaren ;D

Ska sätta mig i solen på balkongen och njuta och lyssna på pink. Har börjat lyssna på hennes nya album och hon är fan bra! Inte något jag direkt brukar lyssna på men jag är nog för det mesta "allätare".
Aja snart kommer Dennis hem också, ska försöka hinna sova lite tror jag. Sen ska jag upp inatt igen och jobba och sen får vi se vad jag gör av morgondagen. Ska troligtvis åka och handla lite med Dennis, både det ena och det andra kanske ;) hihi <3

Take Care <3 Och glöm inte bort att njuta av det fina vädret nu!

Valborg

Blev inget större firande igår. Jobbade 4.30-11 sen så skulle jag egentligen åkt till uppsala men jag sov istället så jag skulle orka med kvällen. Sen vaknade jag vid fyra och så åkte jag och dennis hem till mamma och pappa och åt middag :) Sen hälsade vi på hos dennis mamma och lasse, där var nästan hela familjen och hälsade på.

Kvällen fortsatte hemma hos martin där det var lite folk. Det var kul, men både jag och Dennis har jobbat hela veckan och jobbar idag så det blev tidig hemgång :P

Nu ska Dennis snart åka till Norrtälje och jobba och sen åker jag till Arlanda för att jobba. Dennis ska sova där ikväll, så jag blir ensam hemma. Asskönt, ha hela lägenheten för mig själv. Jag ska sjunga falskt, hoppa i sängen och hjula genom hallen! ;D

Take Care <3

RSS 2.0