Semester

Nu är det bara några dagar kvar på semestern och det ska bli skönt att börja jobab igen även om jag skulle vilja ha liiite längra semester :)

Vi har hittills varit uppe i stugan i hälsingland och bara tagit det lugnt. Det blev en hel del fiske och lite promenader. Nu funderar vi på vad vi ska göra av dom sista dagarna. Vi hittar nog på något kul :)


Det blev många goda middagar på altanen :)
sallad

Det blev ganska mycket fiske. Jag fick flest och vann med 8-5 ;)
fiske

Våra söta grannar
kossa

Var och hälsade på hos Mormor. Det var kul, det blev fika och yatzy.
mormor

USCH! så äckligt stor mask. Trodde nästan att det var en orm först och jag är livrädd för ormar. Men det fick jag se en senare som slingrade sig över min stövel, där min fot var i. usch...

mask

Det var lite bilder över vår semester hittills.

17 timmars sömn...

Yes! Då var äntligen den här helgen över och kunde otroligt nog hinna sova 17 timmar, skönt! Och nu börjar semestern.

Det första jag började med på första timmen av semestern var städning. Tänkte att det var lika bra att göra det så man slipper det sen :)  Och nu har jag precis kommit upp från gymmet där jag har kört lite magträning och crosstrainer. Så nu har jag trimmat magmusklerna, joggat 9km och är helt slutkörd!

För er som undrar vad jag ska göra på min semester så kan jag berätta det ;)

- Jag och Dennis ska åka till stugan i hälsingland och inte göra nånting. Och jag ska gå på en jobbintervju i järfälla nån dag också :) Thats it!.... än så länge, vi har inte planerat så mycket.

take care <3

härligt!

Sitter här framför datan och doftar smultron efter en kall dusch. Använder Björk and berries goda serie som luktar smultron, luktar hur gott som helst och är definitivt värt pengarna!

Har nyss kommit upp från gymmet där jag körde lite crosstrainer, jag hade helt glömt bort hur skönt det är att träna. (Speciellt när man har gym hemma och slipper skämmas för hur dålig kondition man har). Man sätter på grymt bra musik i hörlurarna och joggar/springer till den tills man inte orkar mer, det kallar jag effektiv träning :)


Björk and berries - wild strawberry.Lotion, shower och scrub. Finns att köpa på Kicks.
smultron
(bilden är från google)

tre härliga dagar

I fredags vaknade jag upp utav att en stor blöt hundnos sniffade mig i ansiktet och sedan hoppade upp i sängen och slog mig med tassarna. Det var ett uppvaknande som syrrans hund gav mig, schysst!
-Hade spenderat natten hos mor och far eftersom jag hade fått ett mindre astmaanfall på kvällen och vågade inte sova själv hemma. Jag fick medicin och kunde somna skönt i mitt gamla hem :) -

Fan va gott med riktig frukost tänkte jag eftersom jag och dennis aldrig har mat hemma typ.. Så jag gjorde iordnign frukost och skulle äta i vardagsrummet.. men var tvungen att hämta ett boxer kort i ett annat rum. När jag kommer tillbaka står hunden och äter upp min frukost! Efter lite skäll fick jag börja om igen och morgonen blev komplett :)

Efter åtta timmars jobb på arlanda åkte jag hem och sov. På morgonen åkte jag och Dennis ut till norrtälje för att jobba. Dennis jobbade mest med sin bok som han skriver och jag i affären och städade upp efter ungefär 2 månaders skräp och gammal mat, usch!

Middagen åts på en pizzeria med syster och hennes kille. Sen åkte vi till dennis lantställe och spelade kubb, kasta pil och sköt luftgevär. Efter ett tag kom dennis låtsaspappa, syster, mamma och ett födelsedagsbarn (Mille som fyllde 2). Det blev massa bus hela kvällen och ett 3-timmars långt spel monopol.

Imorse vaknade jag definitivt bättre än i fredags. Vaknar av att Mille leker och pratar och busar omkring, för att sedan komma in till mig och dennis för att väcka oss. Urgulligt.

Nu sitter jag hemma efter en dag på villa och ska snart sova. Ledig imorrn, SKÖNT! SOV GOTT <3

RSS 2.0